keyboard_arrow_down

Testskydning i Schönebeck

Som en del af aftalen mellem Nammo Schönebeck og Skyttebutikken, kan du som skytte i Danmark få testskudt ammunition til dit våben på fabrikken i Schönebeck.

Neden for kan du orientere dig om procedurerne omkring testskydning og levering af testammunition.

Skytte i Dansk Skytte Union

Hvis du er en del af en elitegruppe eller mesterskabsgruppe i Dansk Skytte Union (DSU) skal du aftale testskydning med Linda Andersson. Linda samler de nødvendige informationer til fabrikken i Schönebeck og Skyttebutikken, og tager sig af afregning med den enkelte skytte.

people-man-5

Skytte med direkte aftale med Nammo

Har du en aftale direkte med Nammo, skal du efter testskydningen fremsende orientering til Skyttebutikken på butik@skbf.dk med følgende oplysninger:

  • Navn
  • Lot.nr.
  • Mængde
  • Sponsoreret eller egenbetaling

Skytter, der selv skal betale ved afhentning i Skyttebutikken, får 20% rabat på testammunitionen.

warehouse-storage-3

Leveringstider

Vær opmærksom på, at import af ammunition er en langsommelig affære. Skyttebutikken får årligt 4 leveringer fra Schönebeck; marts, juni, september og december. Dog kan tidspunkterne variere afhængigt af produktionen på fabrikken.

1-1½ måned før leveringstidspunktet sender Skyttebutikken ansøgning om tilladelse til import på det antal patroner, der skal indføres til Danmark til det danske Politi. Når importtilladelsen kommer, sendes den til Schönebeck, som nu skal søge det tyske Politi om eksporttilladelse.

På grund af disse procedurer, kan der gå lang tid fra du har testet ammunition i Schönebeck, til den står på lager i Skyttebutikken.

delivery-truck-3

Afhentning

Når ammunitionen ankommer til Skyttebutikken kontaktes DSU (Linda), som giver besked til DSU skytterne om, at ammunitionen kan afhentes. De skytter, der har aftale direkte med Nammo, får besked om at ammunitionen er klar til afhentning af Skyttebutikken.

Ammunitionen skal afhentes inden for 2 uger i Skyttebutikken i Vingsted.

warehouse-cart-packages-3

keyboard_arrow_up