Steffen Koefoed

Ambassadør for Skyttebutikken
Riffelskytte

 

Jeg er ambassadør, fordi ...

... jeg aldrig går på kompromis med mit udstyr, og derfor handler jeg i Skyttebutikken, hvor de har et godt udvalg og en rigtig god service.

Jeg kan slet ikke undvære disse ting:
Walther Diopter Spy Short, #001938
Anschütz 9015 one Cal. 4,5mm #000258
Lapua Midas+ cal.22 #000975
Glasramme til anschütz #002734

 


Jeg er riffelskytte ...

... og skyder almindelig baneskydning. I DGI skyder jeg som stillingsskytte på 15m (luftriffel + cal. 22) og 50m. På 200m og 300m skyder jeg i åbenklasse. I Dansk Skytte Union skyder jeg 10m luftriffel samt 50m.

Til daglig er jeg en del af Nyvest Skytteforening, hvor jeg også er næstformand. Jeg er også medlem af Nykøbing Falster Skytteforening, hvor jeg både er med på et hold samt stiller op individuelt til konkurrencer.

Skydning har fyldt meget i min barndom. Jeg er opvokset på landet, hvor vi havde egen jagt, og både min onkel og far er aktive skytter. Derfor var det helt naturligt, at jeg startede til skydning i 2010.

Det største, jeg har opnået inden for skydning, var i 2021, hvor jeg blev Danmarksmester på 200 meter holdskydning. Individuelt er det finalen i præmievåben, hvor jeg fik en 5. plads i 2022.

Mit mål for fremtiden er at blive individuel Danmarksmester og se, om det måske på sigt også kan blive til noget på internationalt plan.


Mit bedste råd til nye sportsskytter er ... 

...  at selv om du måske gerne vil være den bedste skytte, hvilket kræver rigtig meget træning, så skal det altid være sjovt at tage på skydebanen.


 

keyboard_arrow_up