Marc Johnson

Ambassadør for Skyttebutikken
IPSC skytte
42 år

 

Jeg er ambassadør, fordi ...

... skyttebutikken har været mit go to-spot, når det gælder alt lige fra ny pistol til skydebriller. Kort sagt, god service, fantastiske faciliteter og nogle rigtig rare mennesker. At være ambassadør for butikken er derfor helt oplagt for mig.

Der er noget helt særligt grej og udstyr, jeg ofte bruger og ikke kan undvære. Blandt andet:
Magtech 124gr 9b , #000873
VFG Filtpropper 9mm, #006051
Pro-Shot Bronzebørste 9mm, #006252
Pro-Shot Bronzebørste dobbelt, #006269


Jeg er IPSC skytte ...

... og er til daglig en del af Skanderborg Stilling Skytteforening.

Jeg har egentlig altid gerne ville gå til skydning og abonnerede også på bladet Guns and Ammo i mine teenageår. Desværre kom jeg aldrig i gang med skydningen. Efter Corona ramte verdenen, tænkte jeg dog, at nu skulle det altså være. Så jeg startede med at skyde præcisionsskydning i 2021 og tog min IPSC-licens inden årets udløb. Det har gjort, at jeg indtil videre har deltaget i 8 stævner i 2022 samt er tilmeldt DM i min division til oktober.

Den største gevinst jeg har haft med skydning indtil videre, er helt klart selve disciplinen. Skydningen har påvirket mine kostvaner og fået mig i gang med at prioritere fysisk træning højt. IPSC kræver rigtig meget af kroppen, og det har fået mig i gang med at passe godt på min egen.

Min helt store drøm er, at jeg en dag modtager en e-mail, hvor der står, at jeg er udtaget til landsholdet. Det ville være for vildt.


Mit bedste råd til nye sportsskytter er ... 

... at lytte til andre skytter med erfaring. De kan nemlig spare dig for mange timers forgæves træning og spildt ammunition. Og personligt føler jeg, at det er vigtigt at forholde sig ydmyg over for ny indlæring.


 

keyboard_arrow_up