Kristine Nymand

Ambassadør for Skyttebutikken
Riffelskytte

 

Jeg er ambassadør, fordi ...

... jeg gerne vil bidrage med min viden og interesse i udstyr til riffelskydning, da jeg nørder rigtig meget i det og elsker at finde nye måder at optimere min riffel på.

Noget af det udstyr jeg aldrig ville kunne undvære er:

Geværkuffert, #005637 
med plukskum, så alting altid ligger på rette plads. Det er en fryd for øjet.
Tilbehørstaske, #005646
hvor jeg har alle mine stumper til min kaliberriffel.
MEC håndstop, #002407
 


Jeg er riffelskytte ...

... og skyder både 50m og 10m. Til daglig er jeg en del af tre forskellige skytteforeninger, nemlig Fløng-Hedehusene, Jørlunde og Gundsølille.

Egentlig startede jeg med at skyde ret sent. Jeg søgte en sportsgren, som jeg i høj grad kunne finde ro og mentalt overskud i, og da min mand altid har været skytte, så foreslog han skydning. Og her fandt vi hurtigt ud af sammen at skydning netop kunne opfylde kravene til mentalt ro og overskud.

Det største, jeg har oplevet i forhold til skydning, er derfor helt klart også på det personlige plan. Den ro, jeg kan mærke sænke sig over mig, når jeg går ind på skydebanen, er fantastisk. Min puls falder, og jeg slapper bare helt af og kan fokusere 100 % på selve skydningen.

Resultatmæssigt er mit mål at kunne stille mig på skamlen til et DM. Det ville være fedt.


Mit bedste råd til nye sportsskytter er ... 

... at finde et sted med nogle gode og dygtige trænere. Personligt synes jeg, det er så meget vigtigere med ét rigtigt råd end 100 træningstimer alene.


 

keyboard_arrow_up