FAQ

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål.

FAQ vedr. Skyttebutikken

Ja, du skal altid have dit genladningsbevis med.

Er ammunitionen til eget brug, så skal du have din våbentilladelse eller SKV med. Henter du på vegne af en forening, så skal du medbringe en SKV3.

Onsdag i alle LIGE uger udleverer vi købte varer fra kl. 11-16 på Gjeddesdal Gods, Gjeddesdalvej 76 R, 2670 Greve. Er din ordre med, vil du modtage en mail dagen før. Det er muligt at bestille varer til afhentning til og med mandagen forinden. Butikkens personale vil altid kontakte dig hurtigst muligt, hvis der mod forventning skulle ske lagerfejl eller forsinkelser i forhold til din ordre.

Da vi kun afleverer varer, og ikke står for selve udleveringen, er det Skallebøllecentret, du skal kontakte. På denne side kan du finde deres åbningstider, adresse og telefonnr.

Da hvert skydekort indeholder en chip, er der en engangsomkostning på 75 kr. Herefter kan du løbende komme forbi Skyttebutikken og fylde flere skud på kortet.

Nej, desværre. Det skyldes, at chippen i kortet har en lang, men begrænset levetid, og da nøgler og andre metalgenstande kan påvirke chippen, så kan vi ikke vurdere kvaliteten og den resterende levetid på brugte skydekort.

keyboard_arrow_up