keyboard_arrow_down

 

Skydebaneteknik

keyboard_arrow_down

Skydebane
teknik

Vi står klar til at hjælpe

Skydebaneforeningen Danmark har en specialiseret viden, der sikrer din skytteforening den bedste skydebaneservice. Vi servicerer, reparerer og opdaterer både ældre og nye markeringsanlæg.

Servicepakker

Har din skytteforening et Meyton eller Kongsberg markeringsanlæg, der trænger til at blive serviceret, repareret eller opdateret med den nyeste teknologi?

Med en Servicepakke er din skytteforening sikret adgang til Skydebaneforeningen Danmarks dygtige og erfarne team af serviceteknikere. Vi er specialister i skydebaner, og med vores support og service kan du og din skytteforening give jeres medlemmer de optimale rammer for skydningen.

monitor

Bronze, sølv eller guld?

Alt efter behov kan din skytteforening vælge en Bronze-, Sølv- eller Guldpakke. For at få adgang til vores telefonsupport og service på banen til en favorabel pris, skal din skytteforening have en servicepakke.

Bronze servicepakke

Pris:499 kr. om året
Telefonsupport:

500 kr. pr. time*
 

Service på banen:500 kr. pr. påbegyndt time + kørsel
10 % rabat:Gælder årlige opdateringsabonnementer til Meyton og Kongsberg anlæg

Sølv servicepakke

Pris:1.499 kr. om året
Telefonsupport:12 timer årligt. Herefter normalpris*
Service på banen:400 kr. pr. påbegyndt time + kørsel
30 % rabat:Gælder årlige opdateringsabonnementer til Meyton og Kongsberg anlæg

Guld servicepakke

Pris:8.499 kr. om året
Telefonsupport:24 timer årligt. Herefter normalpris*
Service på banen:300 kr. pr. påbegyndt time + kørsel
70 % rabat:Gælder årlige opdateringsabonnementer til Meyton og Kongsberg anlæg

 

* Alle priser er inklusiv moms - normal timepris på support og service er 900 kr.

Download oversigt som PDF


Hør mere om og bestil en servicepakke på tlf. 76 65 67 00 / tast 1 for markeringsanlæg.

Vi er specialister i skydebaner med elektronisk markering

Skyttebutikken har to hovedleverandører af elektroniske markeringsanlæg: Meyton og Kongsberg. Du kan her på siden finde oplysninger om de forskellige elektroniske systemer, og du kan frit downloade materialer.
NB: Koder til programmer udleveres af skydebaneteknik-afdelingen.

Meyton er verdens førende inden for elektronisk markering

MEYTON har i over 25 år været verdens førende virksomhed inden for elektronisk markering med optiske målemetoder. MEYTONs system har en måleramme af infrarøde fotoceller arrangeret i flere rækker, som berøringsfrit måler placeringen af projektiler af enhver kaliber med en målenøjagtighed på 1/10mm. Måling med fotoceller kræver - i modsætning til systemer med ultralyd-måling eller traditionel mikrofon-måling - ingen forbrugsmaterialer til målingen. Denne unikke måleteknologi adskiller netop MEYTON fra andre producenter på markedet.

Over 25.000 skydebaner over hele verden er udstyret med elektroniske markeringsanlæg fra MEYTON, og det skyldes netop systemets nøjagtighed, holdbarhed, brugervenlighed og at det er nemt at vedligeholde.

Hovedkvarteret for MEYTON er beliggende i Melle, nær Osnabrück Tyskland, hvor afdelinger for ledelse, udvikling, kvalitetssikring og reparationer holder til. Anlæggene, der bliver fremstillet i mellemstore industrivirksomheder i lokalområdet, kontrolleres og konfigureres i Merle.

Se oversigt over danske skydebaner med Meyton elektroniske markeringsanlæg her
Download Meyton filer
Besøg Meytons hjemmeside

Tysktalende support til Meyton anlæg uden for Skyttebutikkens åbningstid:

Meyton kundeservice: Se supportformular her

Jürgen Mischke (Kundeservice Software): Tel. (+49)5226 9824 25  - juergen.mischke@meyton.eu

Steffen Hoffman (Leder af Teknisk Service): Tel. (+49)5226 9824 13 / (+49)172 6387181 - steffen.hoffmann@meyton.eu

35 lande bruger Kongsbergs elektroniske anlæg

Kongsberg Mikroelektronikk A/S blev startet i 1994 som resultat af en projektopgave om elektroniske skydeskiver på teknisk fagskole. Efter en videreudvikling i de følgende år fattede Norma Projektilfabrikk A/S interesse, og Norma gik ind på ejersiden. I 2012 blev firmanavnet ændret til Kongsberg Target Systems.

En løbende videreudvikling af anlæggene har resulteret i, at der er solgt mere end 12.000 skiver (2015) til over 1.200 forskellige kunder (skytteforeninger, pistolklubber, forsvar, politi, grænsevakt etc.) i mere end 35 lande. Systemet er specielt udviklet til sportsskydning og egner sig til stort set alle typer skydebaner, uanset størrelse.

Kongsberg har erfaring som leverandør til større stævner, hvor Landsskyttestævnet i Norge hvert år er størst med 5-6.000 individuelle skytter. Kongsbergs næststørste anlæg i verden er skyttecenteret i Vingsted med 167 skiver.

Se oversigt over danske skydebaner med Kongsberg elektroniske markeringsanlæg
Download Kongsberg filer
Besøg Kongsbergs hjemmeside

Support til Kongsberg anlæg uden for Skyttebutikkens åbningstid:

Hotline-telefon til KME-support: (+47) 46 42 01 50

Hvis du har brug for en ny printer, direkte tilsluttet, til dit Kongsberg system skal du være opmærksom på at printeren skal understøtte udskrift via parallelport med protokollen HP-PLC uden brug at driver-support fra operativsystemet!

Dette var ikke noget problem tidligere men er ikke en selvfølge på moderne printere!

Opgaven går ud på at finde en printer der kan opsættes til at understøtte de standarter der var ”normalen” da udstyret blev udviklet. Det kan f.eks. være emulgering af HP-PCL (f.eks. PCL6), understøtning af nordiske karakterer/symbolset (f.eks. PC850), evt. også parametre som form feed og margener!

Der er uden tvivl flere producenter der levere udstyr der kan klare dette men vi har erfaret at følgende udstyr fra Brother virker "lige ud af kassen":

Printer Brother HL-L5000D - se den her
Samt kabel PC-5000 - se det her

Forbrugsstoffer til HL-L5000D:
DR3400 - Tromle
TN3480 - Sort toner med stor kapacitet
TN3430 - Sort toner

Følg evt. vejledningen for indstilling af emuleringstilstand, symbolsæt, formfeed, margener mv. - Se her (b.la. side 325, 328-329)

Kontakt Skydebaneteknik-afdelingen på

 

email   teknik@skbf.dk

call   +45 76 65 67 00 / tast 1 for markeringsanlæg

 

keyboard_arrow_up