Firmaarrangement 
på Vingsted Skydebaner

Invitér kollegerne en tur med på Vingsted Skydebaner tæt på Vejle til den ultimative skydedyst. Vi tilbyder forskellige former for udfordrende og adrenalinfyldte skydearrangementer, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Og hånden på hjertet: hvem vil ikke gerne slå sine kolleger eller chef i en ægte skydedyst - og så oven i købet på Nordeuropas største skydebaneanlæg? 

I har også mulighed for at låne et mødelokale på Vingsted Skydebaner, hvis I gerne vil kombinere skydearrangementet med lidt fagligt indhold samtidig.

Firma arrangement 
på Vingsted Skydebaner

Invitér kollegerne en tur med på Vingsted Skydebaner tæt på Vejle til den ultimative skydedyst. Vi tilbyder forskellige former for udfordrende og adrenalinfyldte skydearrangementer, og der er helt sikkert noget for enhver smag. Og hånden på hjertet: hvem vil ikke gerne slå sine kolleger eller chef i en ægte skydedyst - og så oven i købet på Nordeuropas største skydebaneanlæg? 

"Tak for et rigtig fint arrangement. Vi havde alle en sjov, lærerig og hyggelig eftermiddag/aften. Og tak til skydeinstruktørerne, som gjorde det rigtig godt." 

- Helle, WOCA Denmark A/S -
Firmaarrangement med lerdueskydning og 3D bueskydning

Pistolskydning

3D bueskydning

Salonriffel

Lerdueskydning

Løbende gris

En kombination

Hvorfor skal I afholde et firmaarrangement på Vingsted Skydebaner?


✔   I får en professionel skydeoplevelse hvor sikkerheden er helt i top

✔   I skyder i trygge rammer da vores skydeinstruktører er dygtige og erfarne skytter og jægere

✔   I får alle en utrolig sjov og mindeværdig oplevelse, hvor stemningen er høj og adrenalinen kommer helt op

Skyd årets julefrokost i gang

Hvorfor ikke starte jeres firmajulefrokost med et skydearrangement med f.eks. pistolskydning eller salonriffel på Vingsted Skydebaner? Vi sørger for alt det praktiske og har våben, ammunition og høreværn klar til jer.

Vi tør godt garantere, at der bliver god stemning og højt humør – uanset om I har prøvet at skyde før eller ej. Og vores dygtige skydeinstruktører sørger for, at I får en unik oplevelse, så I kan tage videre til jeres julefrokost med humøret helt i top.

Tilkøb til firmaarrangementer

Skal I holde et større arrangement for kolleger, kunder eller lignende, så har I mulighed for at tilkøbe et spændende foredrag, en mobil kaffebar med lidt godt til ganen undervejs eller et mødelokale perfekt beliggende ved Vingsted Skydebaner.

Mødelokale

- Vingsted Skydebaner -


Har I brug for et lokale i forbindelse med jeres skydearrangement, så har I mulighed for at booke et lyst og rart mødelokale med plads til op til 30 personer.

Det er placeret lige i hjertet af skydebaneanlægget, og med udsigt ud over riffelbanerne er lokalet med til at skabe de perfekte, og mest autentiske, rammer til jeres arrangement.

Det er muligt at tilkoble en bærbar til skærmen via HDMI.

 

Pr. dag 

750 kr. ex. moms

 

 

Book et firmaarrangement

Det bliver fedt. Udfordrende. Og hylende skægt.
Er I klar til at tage udfordringen op?

 

Send en forespørgsel her

keyboard_arrow_up