Tysk Skydebevis - Schiessnachweisheft

Få udstedt Tysk skydebevis på Vingsted Skydebaner

Kursus og træning på løbende gris og stillestående råbuk udløser tysk skydebevis (Schiessnachweisheft)

Skydebaneforeningen Danmark udsteder det tyske skydebevis på Vingsted Skydebaner. For at få det tyske skydebevis, er det et krav, at du skyder 5 skud på løbende gris og 5 skud på stillestående bukkeskive. Der er ingen krav om træf, men du skal have korrekt og forsvarlig våbenhåndtering.

Skydningen skal godkendes af en instruktør.

Til skydningen skal du medbringe:

• Dit jagttegn
  • Din våbentilladelse
  • Indskudt riffel
  • Patroner
  • Høreværn

Kursets instruktør er en meget erfaren jæger og skydeinstruktør.

Datoer

Torsdag den 29 oktober kl. 18 til 20

Tirsdag den 10 novemberkl. 18 til 20

Onsdag den 2 december kl. 18 til 20

Fakta og tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive til event@skydebaneforeningen.dk

Pris: 450 kr. som betales inden kurset via MobilePay 54448. I prisen er inkluderet skydekort og baneleje.

Du kan selv downloade det tyske skydebevis og lade vores instruktør stemple det efter godkendt skydning. Du kan også købe blanketten af instruktøren for 50 kr.

Deltagerantal: Minimum 5 deltagere pr. hold.

Kan i samle minimum 3 deltager inden for almindelig åbningstid, som er Mandag til torsdag: kl. 10 til 16 Fredag: fra kl. 10 til 14. Kan i få udstedt det tyske skydebevis for 300 kr. pr. deltager inklusiv skydebevis.

Kontakt eventafdelingen

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at sende en mail til event@skydebaneforeningen.dk eller ringe på tlf. 76 65 67 00.