Kursus for nye jægere som skal til haglskydeprøve

Har du bestået jagttegn i 2014 eller senere, skal du bestå den obligatoriske haglskydeprøve, før du må gå på jagt i Danmark. For at bestå haglskydeprøven skal du ramme mindst to lerduer af seks i hver af kategorierne højre duer, venstre duer og bag duer.

Med dette forberedende kursus får du den mest grundlæggende viden om haglskydeprøven. Vi gennemgår også de krav, der stilles for at bestå prøven.

Kurset holdes på Vingsted Skydebaner.

Datoer

Tirsdag den 27 oktober kl. 15 til 17

Kontakt Skydebaneforeningen Danmark, hvis du ønsker at deltage i dette kursus.

Haglprøvekurset indeholder:

• Regler
  • Sikkerhedsprocedurer
  • Våbenbetjening
  • Våbenkontrol
  • Selve skydningen
  • Skydestillinger

Fakta og tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive til event@skydebaneforeningen.dk

Pris for 1 x undervisning er 500 kr. som betales ved tilmelding. Beløbet indbetales på MobilePay nr. 54448.

Du kan også vælge at købe 2 x undervisning - så vil prisen være 925 kr, når det bestilles samlet.

I prisen er inkluderet skydekort og baneleje.

Du medbringer dit eget gevær, 50 patroner og høreværn.

Deltager antal: Min. 4 og max. 5 deltagere pr. hold.

Kursets instruktør, Preben Jensen, er en meget erfaren jæger og skydeinstruktør.

Kontakt eventafdelingen

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at sende en mail til event@skydebaneforeningen.dk eller ringe på tlf. 76 65 67 00.