Konference om den gode miljøgodkendelse

Et sundt skydemiljø

Forsvaret, Danmarks Jægerforbund og Skydebaneforeningen Danmark inviterer til konferencen Fremtidens Skydebaner - Den gode miljøgodkendelse 6. maj 2019 i Vingsted.

Konferencen er for ansatte, der arbejder med sagsbehandling af miljøgodkendelser i kommunerne. På konferencen gives der blandt andet indsigt i, hvordan Miljøstyrelsens vejledning om støj fra skydebaner skal fortolkes.

Danmarks Jægerforbund og Skydebaneforeningen Danmark fortæller om skydebaner og den gode miljøgodkendelse, mens Birgitte Hansen fra Ikast-Brande Kommune forklarer, hvordan de inddrager de frivillige gennem dialog frem for kamp.

Efter frokosten er der rundtur på hagl- og riffelbane i brug. Der vil være fagpersonale tilstede på banerne til at demonstrere og svare på spørgsmål.

Efter den korte gåtur fortæller Skydebaneforeningen Danmark, hvordan Danmarks Jægerforbund og Skydebaneforening Danmark kan hjælpe før, under og efter tilsyn.

Inden den afsluttende paneldebat, forklarer Bjarke Klit Nielsen fra Skanderborg Kommune om typiske klagersager, og hvordan klagerne bedst håndteres.

Download invitation og program som pdf

Praktiske oplysninger om konferencen

Hvornår