Byggeprojekter

Skydebaneforeningen Danmark arbejder for at sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten lokalt og nationalt. Facilitetsudvikling og et fornyet fokus på skydemiljøet er afgørende for at fastholde aktive skytter og øge tilgangen til skydeidrætten i Danmark.

Skydebaneforeningen Danmark yder rådgivning og økonomisk støtte til medlemmernes skydebaner og lignende faciliteter, og lige nu er der gang i et hav af byggeprojekter over hele Danmark.

Lad dig inspirere af skytteforeninger fra hele Danmark

Thisteds nye skyttecenter rammer plet - lær af de gode erfaringer

Aulum Skytteforening får topmoderne indendørs skydebaneanlæg

I ”Fortællingen om byggeriet af det nye Skyttecenter i Thisted” deler Thisted Skyttekreds og dens støtteforening ud af erfaringer og viden om opførelsen af et nyt topmoderne skyttecenter.

- Med fortællingen om byggeriet af det nye Skyttecenter i Thisted er det vores håb, at andre skytteforeninger bliver inspireret af vores rejse mod de fine rammer, vores skytter har fået i hjertet af Thy Hallens pulveriserende liv, siger formanden for Støtteforeningen for Thisted Skyttekreds, Christian Kjær.

Download projektbeskrivelse: Fortællingen om byggeriet af det nye Skyttecenter i Thisted

Aktuelle skydebanesager i 2019

Nordjylland

Hirtshals Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til ventilationsanlæg på 15 m bane.
Bevilges et tilskud på 129.000 kr.

Midtjylland

Skive Skyttecenter

Ansøgning om rådgivning til støj på 100 m banen.

Sydøstjylland

Østbirk Skytteforening

Ansøgning om rådgivning til hjælp ved udstykning bag 50 m bane.

Sydvestjylland

Brørup Skydebane

Ansøgning om tilskud og lån til elektronisk markering 50 m.
Bevilges et tilskud på 10.000 kr. og 100.000 kr. i lån med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Midt-& Vestsjælland

Greve Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til elektronisk markering på 10,15 og 50 m banerne.
Bevilges et tilskud på 160.000 kr. og 100.000 kr. i lån med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Sengeløse Skytteforening

Ansøgning om rådgivning til renovering af 15 m bane.

Taastrup Skytteforening

Ansøgning om rådgivning til støj på 25 og 50 m banerne.

Storstrømmen

Nykøbing F Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til opbygning af 15 m bane efter brand.
Bevilges et tilskud på 210.000 kr. og 210.000 kr. i lån med 2 % i fast årlig rente over 10 år.
Forudsætning: Udbetaler forsikringsselskabet en sum penge ved en eventuel ankesag, betales tilskud og lån tilbage efter fordeling.

Vordingborg Airsoft forening

Ansøgning om tilskud og lån til etablering af lokaler til skydning.
Bevilges et tilskud på 161.000 kr. og 161.000 kr. i lån med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Bornholm

Skydebaneforeningen Bornholm

Ansøgning om tilskud og lån til elektronisk markering på 200 meter.
Bevilges et tilskud på 25.000 kr.

Svaneke Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til elektronisk markering samt støjdæmpning 15 m bane.
Bevilges et tilskud på 71.000 kr. og 123.000 kr. i lån med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Søger du inspiration, rådgivning eller tilskud og lån til et byggeprojekt i din skytteforening?

Kontakt Skydebaneforeningen Danmarks rådgiver

Søren Skjærlund Bendixen Teknisk rådgivning Tlf: 76 65 67 05