26-04-2019

Medlemsforeningernes Dag med åbent hus og generalforsamling

Skydebaneforeningen Danmark inviterer til Medlemsforeningernes Dag med generalforsamling, tema om ammunition og åbent hus i Skyttebutikken lørdag 15. juni fra kl. 9.30 - 15.00.

Inden generalforsamlingen fortæller mentaltræner og eliteskytte Carsten Brandt, hvorfor han handler i Skyttebutikken, hvilken type ammunition han anvender og hvorfor.

Efter generaforsamlingen holder Skydebaneforeningen Danmark åbent hus for generalforsamlingens deltagere med mulighed for at komme bag disken i Skyttebutikken og få en snak om ammunition, rabatmuligheder, afdragsordning og hvorfor det er vigtigt at støtte Skydebaneforeningen Danmarks arbejde ved at handle i Skyttebutikken.

På dagen kan der købes ammunition med 20 % rabat ved køb for minimum 25.000 kr.

Det er også muligt at skyde på Meyton og Kongsberg anlæg og få en rundvisning på den nye 3D Buebane.

Program for Medlemforeningernes Dag

09.30 Kend din ammunition ved mentaltræner og eliteskytte Carsten Brandt
10.30 Generalforsamling
12.00 Frokost
13.00 Åbent hus i Skyttebutikken
          Rundvisning på ny 3D Buebane
          Skydning på Kongsberg og Meyton anlæg
15.00 Tak for i dag

Tema og ammunition og generalforsamling holdes på Vingsted hotel & konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten.

Tilmeld dig og vind gavekort til Skyttebutikken
på 5.000 kr. til din skytteforening

Ved tilmelding til Medlemsforeningernes Dag tildeles hver deltager ét lod. Jo flere deltagere fra netop din forening, jo større chance for at vinde gavekortet.

Tilmelding af både delegeret og øvrige deltagere skal ske på mail til Jeanette Dyhrberg:

jd@skydebaneforeningen.dk

Angiv:

• Foreningens fulde navn
  • Foreningsnummer
  • Landsdelsforening
  • Navn og e-mail på den delegerede og øvrige deltagere

Frist for tilmelding er onsdag 15. maj 2019.

Download indkaldelse til generalforsamling

Download program for dagen