Foreningskøb

Skyttebutikken har landets bedste priser på ammunition

På de i forvejen konkurrencedygtige priser, kan I som forening spare endnu flere penge, når I handler ammunition stort ind.

Vi har rabatordninger på storkøb af ammunition til foreninger

• Spar 15 % på køb over 25.000 kroner
  • Spar 20 % på køb over 100.000 kroner

Foreningen kan handle alene, eller I kan gå sammen med andre foreninger for at opnå rabatten. Nogle DGI-landsdele bestiller samlet for hele landsdelen, og opnår på den måde rabatten. Tjek  med din landsdel, om den gør det.

Overskuddet i Skyttebutikken er med til at finansiere Skydebaneforeningen Danmarks rådgivning om og tilskud til facilitetsudvikling af skydebaneanlæg i skytteforeningerne.

Klik og download skema til foreningskøb

Bestillingslisten sendes til butik@skydebaneforeningen.dk

Har du spørgsmål til foreningskøb, er du velkommen til at kontakte Skyttebutikken på 76 65 67 25 eller butik@skydebaneforeningen.dk