Rådgivere er klar med svar

Skydebaneforeningen Danmark har to tekniske rådgivere ansat til at hjælpe skytteforeninger

Står din forening for at skulle renovere, bygge om eller bygge nye skydebaner? Så er der hjælp at hente i form af rådgivning og teknisk bistand.

De to tekniske rådgivere, Søren S. Bendixen og Lotte H. Tang, hjælper med at indhente jeres miljøgodkendelser og rådgiver om ansøgninger i forbindelse med lån og tilskud, som kan søges i Skydebaneforeningen Danmark.

Fokus på øget samarbejde med kommunerne

Udover at være rådgiver er Lotte Højmark Tang også ansat som udviklingskonsulent og arbejder med den praktiske implementering af Strategi 2020. Det vil sige, at hun arbejder på en række tiltag, som skal fremtidssikre skydeidrætten.

Her gælder det særligt om at synliggøre og øge den kommunale prioritering af skydning. I den forbindelse rådgiver hun blandt andet skytteforeningerne i at få etableret et godt samarbejde med kommunerne, da de især er vigtige i forbindelse med miljøgodkendelser.

Kontakt Søren Skærlund Bendixen eller Lotte Højmark Tang, hvis du går efter en optimal løsning for din skytteforening.

Søren Skjærlund Bendixen Teknisk rådgiver Tlf: 76 65 67 05