Byggeprojekter

Skydebaneforeningen Danmark arbejder for at sikre tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten lokalt og nationalt. Facilitetsudvikling og et fornyet fokus på skydemiljøet er afgørende for at fastholde aktive skytter og øge tilgangen til skydeidrætten i Danmark.

Skydebaneforeningen Danmark yder rådgivning og økonomisk støtte til medlemmernes skydebaner og lignende faciliteter, og lige nu er der gang i et hav af byggeprojekter over hele Danmark.

Lad dig inspirere af skytteforeninger fra hele Danmark

Thisteds nye skyttecenter rammer plet - lær af de gode erfaringer

Aulum Skytteforening får topmoderne indendørs skydebaneanlæg

I ”Fortællingen om byggeriet af det nye Skyttecenter i Thisted” deler Thisted Skyttekreds og dens støtteforening ud af erfaringer og viden om opførelsen af et nyt topmoderne skyttecenter.

- Med fortællingen om byggeriet af det nye Skyttecenter i Thisted er det vores håb, at andre skytteforeninger bliver inspireret af vores rejse mod de fine rammer, vores skytter har fået i hjertet af Thy Hallens pulveriserende liv, siger formanden for Støtteforeningen for Thisted Skyttekreds, Christian Kjær.

Download projektbeskrivelse: Fortællingen om byggeriet af det nye Skyttecenter i Thisted

Sager behandlet af Skydebaneudvalget

Nordjylland

Thisted Skyttekreds

Ansøgning om tillægslån til betaling af byggelån til ny 15 m bane.
Bevilges et tillægstilskud på 200.000 kr. samt et tillægslån på 300.000 kr., så det samlede lån bliver på 1.000.000 kr. med 2 % i fast årlig rente over 15 år.

Skytteforeningen Kimbrerne

Ansøgning om tilskud og lån til støjvæg.
Bevilges et tilskud på 25.000 kr. og et lån på 24.000 kr. med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Vodskov Skytteforening

Ansøgning om teknisk bistand til udvidelse af 50 m bane, ny 25 m bane og brug af jagtrifler på udendørs-anlæg.

Næstrup Skyttecenter

Ansøgning om teknisk bistand til støjberegning og rådgivning omkring ny miljøgodkendelse.

Midtjylland

Hem Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til elektronisk markering på 15 m og 25 m banen.
Bevilges et tilskud på 155.000 kr. og et lån på 195.000 kr. med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Silkeborg Skyttekreds

Ansøgning om tilskud og lån til dækning af merudgifter til bygning af ny 15 m bane.
Bevilges et lån på 265.000 kr. med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Aulum Skytteforening (Fremtidens Skydebaner)

Ansøgning om tillægstilskud og tillægslån til renovering af 15 m banen.
Der er før foreningen kom med i Fremtidens Skydebaner bevilliget et tilskud 350.000 kr. til renovering.
Bevilges et tillægstilskud på 340.000 kr. og et lån på 60.000 kr. med 2 % i rente over 10 år.

Sydvestjylland

Bramming Skytteforening

Ansøgning om teknisk bistand til støjberegning og rådgivning til pistolbane på 50 m bane.

Sønderjylland

Rødekro Skytteforening

Ansøgning om teknisk bistand til etablering af ny 15 m bane.

Fyn

Allested-Vejle, Nr Broby Skytteafdeling

Ansøgning om tilskud og lån til elektronisk markering på 15 m banen.
Bevilges et tilskud på 34.500 kr. og et lån på 91.500 kr. med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Midt- & Vestsjælland

Nykøbing S Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til sikkerhedsvæg.
Bevilges et lån på 30.700 kr. med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Nordsjælland

Frederikssund Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til støj- og sikkerhedsvæg.
Bevilges et tilskud på 100.000 kr.

Storstrømmen

Næstved Skytteforening

Ansøgning om tilskud og lån til ombygning og modernisering af klubhus.
Bevilges et tilskud på 106.000 kr. og et lån på 92.000 kr. med 2 % i fast årlig rente over 10 år.

Nykøbing F Skytteforening

Ansøgning om teknisk bistand til etablering af ny 15 m bane efter brand.
Bevilges rådgivning i henhold til Strategi 2020 og i samarbejde med DGI.

Søger du inspiration, rådgivning eller tilskud og lån til et byggeprojekt i din skytteforening?

Kontakt Skydebaneforeningen Danmarks rådgiver

Søren Skjærlund Bendixen Teknisk rådgivning Tlf: 76 65 67 05