15-08-2018

Åbent Hus på Vingsted Skydebaner lørdag 25. august

Prøv at skyde med pistol, riffel eller jagtvåben til Åbent Hus på Vingsted Skydebaner lørdag 25. august klokken 10 - 12.

Til Åbent Hus på Nordens største skydebaneanlæg kan du prøve at skyde:

• pistol - 5 gratis skud
  • riffel 50 meter - 5 gratis skud
  • riffel på jagtbanerne - 3 skud 30 kroner
  • jagtbane med løbende vildt - 3 skud 30 kroner
  • lerduer - 5 duer 15 kroner

Skydningen er for alle. Mindre børn vil få mest ud af at skyde riffel 50 meter (her kan børn ned til 3 - 4 år prøve at skyde). Så tag hele familien og vennerne med.

Rutinerede instruktører fra de foreninger, som bruger skydebanerne til deres egen træning, står klar med alt nødvendigt udstyr. De sørger for instruktion og sikkerhedsanvisninger.

Der er våben, du kan låne. Men for at vi kan låne våben til dig, skal du huske billed-id - også til børn (eksempelvis deres pas).

Åbent Hus på Vingsted Skydebaner arrangeres i samarbejde med:

Ammitsbøl Skytteforening

Vejle Ådal Jagtforening