01-09-2017

Vinder af skydearrangement er fundet

Hvor mange tomme patronhylstre gemmer sig i bowlen? Det spørgsmål blev gæsterne stillet til Skydebaneforeningen Danmarks Åbent Hus arrangement på Vingsted Skydebaner, og at det er svært at gætte, vidnede gæt fra 387 til 2737 patronhylstre om.

Tættest på det rigtige antal patronhylstre, som var 782, kom Bodil Hansen fra Vejle med et gæt på 817. Hun kan nu se frem til et spændende skydearrangement for 7 personer på Vingsted Skydebaner.

Skydebaneforeningen Danmark takker alle for deltagelsen og ønsker Bodil Hansen tillykke.

Læs mere om Skydebaneforeningen Danmarks Åbent Hus arrangementet på Vingsted Skyderbaner