07-08-2017

Ung skytte sigter mod OL

Lærke Amby Fabricius fra Bredstrup-Pjedsted Idrætsforening er med i slutspurten om at komme til Ungdoms-OL i Argentina i 2018. For at styrke chancerne har den unge skytte lånt Walthers topmodel LG 400 med elektronisk aftræk og Anschütz 9015 riffel af Skyttebutikken.

Lærke Amby Fabricius kvalificerede sig i april til en bruttotrup på i alt otte danske 15-18 årige skytter, som skal kæmpe om to pladser til Ungdoms-OL. Frem til EM i Budapest i februar 2018 følger den talentfulde skytte et udvidet forløb under Dansk Skytte Union med 15-18 timers skyde- og styrketræning om ugen, fem træningssamlinger herhjemme og to i Tyskland.

For at nå målet om OL-kvalifikation er Lærke Amby Fabricius i fuld gang med at teste Walthers LG 400 og Anschütz 9015 med et mål om at finde og købe nøjagtig den riffel, der kan sikre hende de bedste resultater på skydebanen.

Skyttebutikken - der er en del af Skydebaneforeningen Danmark - støtter flere unge skyttetalenter.

Læs for eksempel om Mikkel Damholt Hansen og Michelle Wehage.