08-12-2016

Skydebaneforeningen søger direktør

Skydebaneforeningen Danmark søger ny direktør. Forventet tiltrædelse 1. marts 2017.

Som direktør for Skydebaneforeningen Danmark står du i spidsen for at varetage danske skydebaners og skydebaneforeningers interesser. I samarbejde med bestyrelsen og 14 engagerede medarbejdere sikrer du tidssvarende og tilstrækkelige faciliteter til skydeidrætten - lokalt og nationalt - og medvirker til at fastholde aktive skytter og øge tilgangen til skydeidrætten i Danmark.

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse af hovedkontoret og udstikker retning og rammer, så det sikres, at arbejdet på kontor, butik og skydebaner bliver udført i overensstemmelse med gældende lovgivning samt foreningens vedtægter, forretningsordner, strategier og de rammer bestyrelsen i øvrigt udstikker.

Er du den næste direktør for Skydebaneforeningen Danmark?

Læs mere og søg jobbet som direktør i Skydebaneforeningen Danmark