10-06-2017

Preben Jensen vinder Lapua Cup

Skydebaneforeningen Danmarks skydeinstruktør Preben Jensen overraskede alle – og ikke mindst sig selv – da han forleden løb med sejren i Lapua Cup.

Lapua Cup havde i år deltagelse af over 100 dygtige skytter, der dystede på præcision og skarphed på Vingsted Skydebaner, og Preben Jensen er naturligvis stolt af sin præstation.

- Lapua Cup er en jagtfeltskydning, der har deltagelse af mange dygtige skytter. Flere af dem er sponsorerede, så jeg er meget stolt af, at det lykkes mig at slå dem alle, fortæller Preben Jensen.

294 ud af 310 mulige point

Den dygtige skydeinstruktør fra Skydebaneforeningen Danmark ramte 294 ud af 310 mulige point med sin Sauer riffel og Lapua konkurrenceammunition, og det rakte altså til en placering på det øverste trin på sejrsskamlen.

- Jeg har flere gange været tæt på at vinde. Dette års skydning passede rigtigt godt til mig, og det er fedt, at det nu endelig er lykkes, siger skydeinstruktøren, der arbejder med mange unge skytter, og for dem har Preben Jensen et særligt ønske.

- Det er mit håb, at de mange unge mennesker får øjnene op for, at det kan betale sig at træne. Min sejr er i hvert fald et bevis på, at det aldrig er for sent, siger Preben Jensen med et smil.

Med sejren indkasserede Preben Jensen flotte præmier for ikke mindre en 5.000 kroner. Blandt præmierne var 300 Lapua konkurrencepatroner, 20 Lapua jagtammunition og et gavekort til et skydekursus.

Har du fået smag for Lapua’s ammunition?

Klik og se Skyttebutikkens store udvalg i webshoppen.

Du kan også læse mere om Lapua's Center-X .22, der bruges af entusiastiske skytter verden over som både trænings- og konkurrenceammunition.

Det skød deltagerne til Lapua Cup 2017

• 100 meter liggende, 5 skud til ræv og 5 skud til 30 mm ringskive
  • 50 løbende, vildsvin
  • 200 meter stående med skydestok, gris og buk
  • 100 meter løbende, hjort
  • 300 meter siddende, elgkalv og vildsvin

Privatfoto: Preben, i midten, løb med sejren i Lapua Cup.