03-05-2018

Nyt markeringsanlæg?

Hvordan finder I et elektronisk m arkeringsanlæg,som passer til foreningens behov?

Skyttebutikken har netop haft en delegation på tre dages studietur til Kongsberg Target Systems i Norge. Vi lærte mere om, hvordan eksisterende markeringsanlæg serviceres og opdateres – og ikke mindst om, hvad der er på vej i fremtiden.

Går foreningen med overvejelser om at skifte til elektronik eller at opdatere det nuværende, så ring eller kig forbi Skyttebutikken og få en snak om, hvad det nyeste fra Kongsberg kan.

Benny Lydersen brugte studieturen til at blive endnu skarpere på teknikken i anlæggene, så vi fremover kan levere både bedre og hurtigere service, hvis der er problemer med jeres nuværende anlæg.

Læs mere om Kongsberg