17-06-2017

Mikkel Damholt Hansen bliver godt skydende

Sidste år overtog Skyttebutikken importen og forhandlingen af Pardini. Samarbejdet med den italienske producent er fremragende og resulterer nu i, at Pardini sammen med Skyttebutikken for anden gang støtter et ungt skyttetalent.

- I samarbejde med Pardini har Skyttebutikken valgt at støtte talentfulde Mikkel Damholt Hansens udvikling som sportsskytte. Det gør vi ved at stille en Pardini luftriffel model GPR1 EVO til rådighed, fortæller Michael Fisker fra Skyttebutikken.

Mikkel Damholt Hansen fik sin internationale debut ved Junior EM i Maribor i Slovenien i marts måned. Med en flot 13. plads opnåede den talentfulde skytte den bedste danske placering i 20 år.

- Præstationen er belønnet med en udtagelse til Junior VM i Suhl på 10m og 50m, og ved at stille en Pardini luftriffel til rådighed, håber vi, at Mikkel fortsætter sine gode udvikling som skytte og opnår et godt resultat til VM, forklarer Michael Fisker.

Mikkel Damholt Hansen træner til dagligt i Talentcenter Vest under Bent Helleskov og Kim Ibsen. På klubplan repræsenterer han Trehøje Skytteforening.

Tidligere har Skyttebutikken i samarbejde med den italienske kvalitetsproducent stillet en Pardini K12 luftpistol til rådighed for talentet Michelle Wehage.

Klik og læs den historie her