13-12-2017

Frank skal styrke serviceniveauet

Skydebaneforeningen Danmark har ansat Frank Lund Faber i en nyoprettet servicefunktion, der skal sikre skytter og eventgæster den bedst mulige oplevelse på Vingsted Skydebaner.

Den 49-årige sindige vestjyde blev ansat i august i Skydebaneforeningen Danmark, og Frank Lund Faber føler sig nu 100 % klædt på til at servicere både skytter og eventgæster.

”Mine arbejdsopgaver går på tværs af hele organisationen. Jeg er lidt en blæksprutte, der træder til, hvor der er behov for min hjælp. Fælles for mine arbejdsopgaver er, at de handler om at give skytter og vores eventgæster en rigtig god oplevelse både før og under deres besøg på Vingsted Skydebaner”, forklarer Frank Lund Faber.

Ikke to dage er ens

Frank Lund Faber jonglerer dagligt med mange forskellige arbejdsopgaver, og det tiltaler ham, at dagene aldrig er ens.

”Jeg ved aldrig helt, hvad der venter mig, når jeg træder ind ad døren i Vingsted og åbner min e-mail. Måske skal jeg ringe til en skytte, der har brug for hjælp til booking af skydetider. Måske skal jeg give tilbud på en event, planlægge kurser, løse praktiske opgaver i forbindelse med stævner, vedligeholde bygninger i samarbejde med pedellerne eller sælge skydekort”.

”Arbejdsdagen er både spændende og varieret. Det tiltaler mig, og jeg glæder mig til at give alle skytter og eventgæster på Vingsted Skydebaner den bedst mulige service sammen med mine kolleger”, siger Frank Lund Faber.

Frank uddanner sig til riffelinstruktør

En vigtig del af Frank Lund Fabers daglige arbejde bliver at give tilbud, planlægge og holde events for virksomheder og foreninger på Vingsted Skydebaner, og den rutinerede jæger er i fuld gang med at opkvalificere sine kompetencer.

”Jeg har gået på jagt igennem 12 år, og det er en drøm for mig at kunne kombinere min fritidsinteresse med arbejdslivet. Lige nu er jeg i fuld gang med at uddanne mig til riffelinstruktør. Det er spændende, og det giver mig en unik indsigt i de regler og krav, der er til professionel afvikling af events for virksomheder”, forklarer den snart uddannede riffelinstruktør.

Bag om Frank

Frank Lund Faber er 49 år og bor privat i Varde. Han startede som fejedreng i en glarmestervirksomhed. Senere blev han både lærling og svend i virksomheden, inden han i 13 år havde egen glarmestervirksomhed. Efter et halvt år bag rettet i en lastbil, blev han serviceleder og siden afdelingsleder for service og vedligehold på Esbjerg Bibliotek, inden han altså slog til, da jobbet i Skydebaneforeningen Danmark bød sig til.