09-01-2017

Første skud løsnet i nyt skyttecenter

De første skud er løsnet i Thisted Skyttekreds’ nye Skyttecenter i Thy Hallen.

Lørdag eftermiddag løsnede de tre unge skytter, Anne Bakke Nielsen, Rikke Sandal og Mads Bakke Nielsen de første skud i Thisted Skyttekreds’ nye Skyttecenter i Thy Hallen.

Skyttecentret er opført som en tilbygning til Thy Hallen, og med det nye center har Thisted igen fået fine faciliteter til skydesporten.

- Med det nye Skyttecenter har vi fået nogle fantastiske rammer, der forhåbentligt kan få medlemmerne tilbage, efter at vi har været uden skydebaner i et lille års tid, fortæller formand Steen Bakke Nielsen, der især fremhæver gode lysforhold, støjdæmpning, ventilationen og hæve-sænkeborde.

- Flere af de 13 skydebaner kan bruges til både liggende og knælende skydning, og bag skiverne er der kuglefangskasser, som samler kuglerne op på en støjsvag måde. Sammen med et topmoderne ventilationsanlæg er det med til at skabe et sundt skydemiljø, forklarer formanden.

Skydebaneforeningen Danmark har støttet Thisted Skyttekreds’ nye Skyttecenter med 700.000 kroner i tilskud og 700.000 kroner i lån.

I oktober 2016 skrev Skydebaneforeningen Danmark om opførelsen af det nye Skyttecenter.

Du kan læse artiklen ”Thisted Skyttekreds bygger nyt skyttecenter” her

Foto: Thisted Skyttekreds