09-06-2017

Få LED belysning uden at investere en krone!

I Thisted Skyttekreds giver LED belysning et behageligt lys i opholdsrummet.

Med LED belysning på jeres skydebaneanlæg kan I årligt spare mange penge på elregningen og samtidig tage et større hensyn til miljøbelastningen – og det helt uden at investere én eneste krone.

Det lyder næsten for godt, men det er sandt. For en række el-installationsvirksomheder tilbyder at finansiere omlægningen til LED belysning. Jeres betaling for belysningen og vedligeholdelsen betales med en del af den besparelse, I opnår på elregningen ved at bruge LED.

Sparer I eksempelvis 5.000 kroner om måneden, betaler I et aftalt beløb på eksempelvis 4.500 kroner til leverandøren. Omlægningen til LED belysningen er fuldstændig risikofri. Der er ingen krav til likviditet, og når belysningen er betalt af, hvilket typisk tager under 3 år, tilfalder besparelsen jeres skytteforening.

Fordele ved LED

• Lavt energiforbrug – som en sparepære eller bedre
  • Lang levetid – 10 - 25 år
  • Billigst samlet set
  • Tænder med det samme – der er ingen opstartstid som på sparepæren
  • Fås med både koldt og varmere hvidt lys
  • Robust – tåler vibrationer
  • Fås i mange størrelser og former
  • God til spots
  • Standardsokler – både skrue- og stiftsokkel
  • Indeholder ikke kviksølv

Ulemper ved LED

• Dyre i køb
  • Stor variation i kvaliteten. Fås både med virkelig god og ringe farvegengivelse
  • Skal kunne komme af med varmen, ellers forkorter det levetiden
  • Dæmpbare LED'er fungerer ikke altid med din nuværende lysdæmper til gløde- og halogenpærer.
  • Hvis du har flere LED'er i samme rum, kan du risikere, at de ikke lyser med helt den samme farve, selvom det er samme slags pære. Undgå det ved at købe alle pærer fra samme produktionsserie.

Har du brug for teknisk rådgivning om LED belysning? Få sikkerhed og tryghed om jeres LED belysning.

Kontakt Søren Skjærlund Bendixen på sb@skydebaneforeningen.dk eller 76 65 67 05.