27-06-2018

Mange mennesker og god stemning til generalforsamlingen

75 deltagere. Så mange mødte op til Skydebaneforeningen Danmarks generalforsamling.

Det højeste antal nogensinde, og ud over at de fyldte godt op i lokalet, gav det en ekstra god stemning med medlemmer fra hele landet og en god konstruktiv debat.

Formand Frank Lyngsø hilser interessen mere end velkommen: ”Det er dejligt, at der er kommet større interesse for foreningen. Jeg ser det som et udtryk for, at skytteforeningerne begynder at se, hvad vi står for og interesserer sig for at være med til at udvikle Fremtidens Skydebaner. Derudover er jeg overbevist om, at vores tema om nybyggeri med oplæg fra Thisted Skyttecenter har trukket flere til. Så sådan et oplæg vil vi også tage fat i næste år,” siger han.

Debatten i forbindelse med beretning, årsregnskab og temaoplægget var positiv og konstruktiv.

Læs om den i referatet