Knabstrup Skytteforening

Knabstrup Skytteforening vil opføre Danmarks mest moderne og grønne indendørs skydebane

Følg projektet

Gå til Dropbox og se alle dokumenter i projektet

Projektfotos

Vi følger projektet fra start til slut, og vi uploader nye gallerier, når der er nyt at vise frem.

Vision

Danmarks mest moderne og grønne indendørs skydebane med 12 standpladser på 10, 15, 25 og 50 meter med hæve-/sænke- platforme, så der kan skydes stående, knælende og liggende i alle de af DGI og Dansk Skytteunion anvendte discipliner for alle våbenklasser.

Banerne skal være grønne – dvs. nul/lav energi, anvendelse af genbrugsmaterialer og en nul/lav udledning af miljøfarlige stoffer – herunder bly og nitrøse gasarter samt støjbegrænsning.

Samarbejde

Foreningen har et tæt samarbejde med Holbæk kommune Kultur og Fritid, samt Knabstrup IF og Knabstrup Hallen samt Lokal Forum.

Synlighed

Foreningen har en hjemmeside delt med KIF: Knabstrup-if.dk. Skriver nyheder i lokal husstands omdelt nyhedsblad Knabstrupperen. Begyndt at anvende elektroniske Infoskærme, der er opsat i hele kommunen – herunder Knabstrup Hallen. Har egen opslagstavle i Knabstrup Hallen samt skilt i forhallen. Bruger byens opslagslagstavle ved begivenheder.

Brugere

125 medlemmer, heraf 44 børn og unge under 25år.

Skydetider:

• Mandage 10.30-12.00 Skoleskydning/BK/Jr med særlige behov
  • Mandage 17.00 - 18.30 Børn/junior riffel, luft og cal .22
  • Mandag 18.30-21.00 Børn/junior riffel/pistol, luft og cal .22
  • Onsdage 17.30-19.00 Pistol Grovkaliber, luft og cal .22
  • Torsdage 15.00-17.30 Børn med særlige behov
  • Torsdag 18.30-21.00 Pistol/Riffel alle kaliber
  • Lørdage 15.00-16.30 Børn/junior pistol luft og cal .22

Der er fuld booket på mandage og torsdage aftener - og der er ofte kø for at komme til på banerne. Onsdage er forholdsvis nyt, og medlemmerne skal lige vende sig til, at der også er åbent der. Til skoleskydning på mandage kommer der cirka 12 børn/unge pr. gang. Mandage eftermiddage er der 6 børn/unge, der kommer og torsdage eftermiddage er der 11 børn/unge på holdet, og lørdage er der 4 børn/unge på holdet.

Det er først indenfor det sidste års tid, at vi er begyndt at være aktive med hensyn til stævner/konkurrencer. Derfor er der ikke nogen KAP-resultater, der i skrevne stund er værd at nævne.

Relationsstyrkemåling - pt. Gul. Men godt på vej til Grøn - Samlet pointscore: 4.

Faciliterne i 2016

12 indendørsbaner

• 4 stk: 50 meter og 15 meter cal .22
  • 4stk: 15 meter cal .22
  • 4stk: 25 meter vendebane og 15 meter cal .45 ACP/magnum/fuldkappet

Alle baner meget nedslidte og ventilationen er mangelfuld i henhold til moderne krav. Opført i 1971 og skal renoveres. Der skal støbes gulv, lydisoleres, ventilation udskiftes, vaskbare overflader, hæve/sænke platforme og lys i LED.  Samlet pris i henhold til  tilbud: 1.300.000 kr.

Ønsket resultat af renovering: 12stk: 10, 15 , 25, og 50 meter baner i våbenklasse 8 til stående, knælende og liggende skydning.

Ejer: Selvejende institution: Knabstrup Hallen. Klublokale i kælder 50m2 – fin stand.

Der er ingen faste udgifter til forbrug af El, varme og vand samt husleje. Disse afholdes af Knabstrup Hallen.

Der er ingen klager over støj – og ingen umiddelbare driftsudfordringer (andet end renovering af indendørsbaner).

Knabstrup Hallen stiller deres faciliteter til vores fulde råderet uden nogen beregning. Nyt Projekt der er i gangværende er 12 stk. udendørs baner på 10, 15, 25, 50 og 100 meter fra skydehus. Byggeansøgning for dette projekt er indsendt og kommunen har doneret 500.000 kr. til opførelse af dette.

Foreningen har en sund økonomi.

Vi har ingen udestående gæld og har ikke lånt penge af Skydebaneforeningen Danmark. Vi har indtil videre klaret os med tilskud fra lokale ildsjæle, der hvert år skaffer op mod 300.000 kr. til Knabstrup IF (som vi også er en del af) og Knabstrup Hallen samt de kommunale puljer og tilskud.