Skydearrangementer

Skydearrangementer for private og foreninger på Vingsted Skydebaner

Vingsted Skydebaner er Nordeuropas største skydebaneanlæg og et mekka, når du vil holde et skydearrangement.

Vil du prøve kræfter med en anderledes event? Et skydearrangement for private og foreninger på Vingsted Skydebaner giver jer en autentisk, sikker og professionel skydeoplevelse.

Skydebaneforeningen Danmark har rammerne til jeres næste arrangement og stiller faciliteter og erfarne skydeinstruktører til rådighed. Det sikrer, at alle får en grundig instruktion og en god oplevelse.

Er I en forening eller gruppe, der vil have et skræddersyet arrangement kan du kontakte Jeanette Dyhrberg på jd@skydebaneforeningen.dk

eller 76 65 67 06.

Autentiske skydearrangementer på Nordeuropas største skydebaneanlæg

• Pistolskydning
  • Riffel 50 meter
  • Kombineret pistol- og riffelskydning
  • Lerdueskydning
  • Bueskydning med recurvebuer
  • Kombineret pistol, riffel og bueskydning

Hvad koster et skydearrangement for foreninger og private?

Prisen på et skydearrangement afhænger af, hvilke skydninger I vælger, og hvor mange skud I ønsker. I prisen er inkluderet instruktør, leje af våben/buer, ammunition i aftalt mængde, baneleje, skydekort, lån af høreværn og sikkerhedsbriller.

Priseksempler

Har du spørgsmål til skydearrangementer?

Kontakt eventafdelingen

Jeanette Dyhrberg Event & administration Tlf: 76 65 67 06