Skydearrangementer

Start julefrokosten på Vingsted Skydebaner

Skydearrangementer på Vingsted Skydebaner

Med de bedste instruktører får I en oplevelse ud over det sædvanlige, når I indleder jeres julefrokost på Nordeuropas største skydebaneanlæg i den smukke natur omkring Vingsted.

Book en skydeevent, fx pistol- eller lerdueskydning, til jeres julearrangement for:

• Kunder
  • Samarbejdspartnere
  • Potentielle kunder
  • Ledergruppen
  • Salgsteamet
  • Medarbejderne

Klik og læs mere om firmaarrangementer på Vingsted Skydebaner

Forslag til en to-timers pistolskydningsevent på overdækkede pistolbaner:

• Velkommen til Vingsted Skydebaner
  • Instruktion af professionelle skydeinstruktører
  • Pistolskydning med små og store kalibre

Vi sørger for alt det praktiske og har våben, ammunition og høreværn klar til jer.

Download flyer: Skyd julefrokosten i gang på Vingsted Skydebaner

Prøv kræfter med skydning til jeres julefrokost. Book vores populære julearrangement.

Kontakt Nina Kingo
Direkte: +45 76 65 67 02
E-mail: nk@skydebaneforeningen.dk

Vingsted Skydebaner er Nordeuropas største skydebaneanlæg og et mekka, når I vil indlede jeres julefrokost på en ny og anderledes måde.

Skyd julefrokosten i gang på Vingsted Skydebaner er for virksomheder, der vil prøve kræfter med en anderledes event og ønsker en autentisk og professionel skydeoplevelse.

Skydebaneforeningen Danmark har rammerne til at gøre jeres julearrangement til en uforglemmelig og anderledes oplevelse. Vi stiller faciliteter og erfarne skydeinstruktører til rådighed. Det sikrer, at alle får en grundig instruktion.

Autentiske julearrangementer på Nordeuropas største skydebaneanlæg. Vælg fx

• Pistolskydning
  • Riffel 50 meter
  • Kombineret pistol- og riffelskydning
  • Lerdueskydning

Ud over instruktion er leje af våben, ammunition i aftalt mængde, baner, skydekort og lån af høreværn og sikkerhedsbriller med i prisen, når I indleder jeres julefrokost på Vingsted Skydebaner.

Nina Kingo Event & administration Tlf: 76 65 67 02